Recenze: Toni&Guy Gel ve spreji pro vlnité vlasy

+ Přidat inzerát

Recenze: Toni&Guy Gel ve spreji pro vlnité vlasy

Vydáno: 26.06.2013 | 369

Máte od přírody vlnité vlasy, ale přesto vám zplihnou, ještě než dojdete do práce? Tak přesně takový problém má i naše redaktorka! Proto vyzkoušela gel ve spreji od britské značky Toni&Guy. A jak test dopadl? To uvidíte na fotografii!

Toni&Guy Gel ve spreji pro vlnité vlasyNejdříve si povíme něco o značce Toni&Guy. Založili ji dva bratři Toni a Guy Mascolo už v roce 1963. A během 50 let se stala jejich značka nejpopulárnější na světě mezi profesionálními kadeřníky. Hlavním pilířem společnosti je móda, styl, image. Proto spolupracuje i s London Fashion Week a má přes 400 kadeřnických salónů po celém světě.

Vlasové přípravky Toni&Guy jsou určeny pro profesionální péči o vaše vlasy. Abyste je využila, nemusíte ale chodit přímo do salónu - objednejte si je třeba na eshopu. Vyzkoušeli jsme pro vás, zda opravdu fungují!

Předmět testování: Sprej na vlnité vlasy...zkouška splněna!

Toni&Guy Gel ve spreji pro vlnité vlasy má udržovat a vyživovat vaše kadeře, má být přirozený a lehký, abyste ho na vlasech ani necítila. Také předchází krepatění vlasů. Velkou výhodou je snadná a hygienická aplikace. Díky spreji nemusíte sahat do žádného kelímku, jako je tomu u ostatních gelů na vlasy, stačí nastříkat na suché nebo vysušené vlasy a lehce promnout.


Ze spreje jsem nadšená. Nejen, že krásně voní, ale jeho aplikace vám nezabere téměř žádný čas! Od dnešního dne vyhazuji klasické gely, po kterých mám akorát upatlané ruce. Sprej Toni&Guy opravdu kudrliny a vlny zafixuje, že vydrží po celý den.

Pokud máte kudrnatější vlasy, určitě oceníte, že po něm tzv. "nechlupatí", jednotlivé vlny jsou na povrchu hladké. Jedinou věc bych tomuto spreji vytkla - při mytí se mi zdálo, že mám vlasy trochu zhrublé, ale na suchých vlasech nic znát nebylo.

Martina Spěváková, redaktorka portálu Krasobrána.cz


Podívejte se, že sprej Toni&Guy opravdu funguje!

Vlasy bez použití spreje - vlny jsou větší a méně výrazné. Kudrliny jsou po použití spreje pevnější. Přečkaly dokonce i deštivé ráno!

Toni&Guy Gel ve spreji pro vlnité vlasy pochází z řady Style Classic. Tento styl má být lesklý, ale ne provokativní. Vyberte si přípravek určený pro vaše vlasy - ať už chcete zazářit svými vlnami nebo perfektně uhlazeným účesem, díky Toni&Guy Style Classic se budete cítit jako hvězda!

Autor: Martina Spěváková

Máte zkušenosti se sprejem značky Toni&Guy? Napište nám do diskuze!

Seřadit od nejnovějšího, nejstaršího, podle oblíbenosti (strukturovaně).

  • http://genericgbrx.com http://genericgbrx.com - tadalafil buy online buy tadalafil 5mg buy tadalafil 20 mg buy tadalafil powder

    Myronhalty | 02.11.2017 17:05:26 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • http://apoteketrf24rx.com http://apoteketrf24rx.com - finasteride biverkningar finasteride biverkningar dutasteride vs finasteride finasteride 5mg

    Myronhalty | 31.10.2017 19:00:16 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • northwest hills pharmacy florist austin tx northwest pharmacy canada reviews northwest vista pharmacy tech target pharmacy alpine avenue northwest walker mi

    Quentinjef | 21.10.2017 14:18:02 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • Writing doctoral dissertation is a prerequisite before a PhD degree conferred to you. It usually entails conducting some form of research. Dissertation writing is therefore not among the simplest form of writing you will come across. Dissertation writing process will normally begin by selecting of a topic or a concept. The topic should be on a relevant field and that which would lead to development of new knowledge in the field. While selecting a topic for dissertation writing, ensures that your topic is simple, realistic and attainable. After you have decided on a topic, you need to embark on writing a dissertation proposal. A dissertation proposal is a detailed work plan that provides specific details on how your dissertation project will be conducted. The proposal should contain; an introduction of the topic, the problem statement of your dissertation, objectives, research questions and hypothesis of your study and research methods you plan on using. A proposal in dissertation writing should also contain a literature review. A literature review is a detailed analysis of what other authors have said about your topic of study. The dissertation proposal should also include a work schedule and a budget plan for your dissertation project. After writing your proposal the next step is the collection and analysis of data. There are many approaches for collecting and analyzing data and the choice of these will dependent on the study. Then next is the actual dissertation writing. Dissertation papers should contain all those details included in the proposals. It should also encompass chapters that present the results and finding of the study. Dissertation writing should follow specific structure and style of formatting. This again will vary depending on your study type, institution or field of study. This process of dissertation writing consumes a lot of time and requires a lot of expertise and experience. These sometimes present a challenge to many students when it comes to dissertation writing. We are now providing dissertation writing services. We are offering dissertation papers for a variety of academic fields including; history, sciences, business, psychology and literature among many others. We have highly experienced writers who are also experts in dissertation writing. These dissertation writers are all PhD graduates who have years of practice in writing and have never disappointed when it comes to writing dissertation papers. Our writers will ensure that all the standards for your dissertation writing are adhered to. Though some standard requirement will vary from one dissertation papers to the other, there are some dissertation writing standard requirements that apply to all dissertation papers. One of them is the use of correct language, sentences, spelling and punctuations. Errors committed in such areas my completely alter what you intended to communicate in your dissertations. Another requirement is that your dissertation papers should be original and plagiarism free. To ensure that our papers remain 100 percent original and non-plagiarized we have instructed our writers to always start the writing process from scratch. We also scan all our papers using plagiarism checking software before we hand them over to our client. When you purchase our dissertation writing services, you receive papers that are guaranteed to satisfy your individual needs. This is because all our dissertation papers are custom written which ensures that we are able to adhere to our customers\' concerns and focus in meeting their expectations. Our dissertation writing services are also available at affordable prices.

    Terrypreta | 03.10.2017 06:07:14 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • online casino in nj online casino nj caesars online casino nj nj online casino sites

    GregorySob | 27.09.2017 14:41:48 | reagovat | Hodnocení: 1 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • freeslots free slot machine games instant win win real money online instantly us

    DavidEngem | 27.09.2017 14:41:48 | reagovat | Hodnocení: 1 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

Stránkování: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62

Další články z rubriky

Poznejte arganový olej a jeho účinky

Arganový olej se získává z rostliny argánie trnité, latinsky Argania spinosa. Pochází z Maroka…

Představujeme vám bio kosmetiku NATURA SIBERICA

Přírodní kosmetika NATURA SIBERICA je vyrobená z bylin rostoucích na Sibiři a Dálném…

Jak správně pečovat o pleť v zimě

Martina Spěváková | 20.12.2016 | 243

Jak správně pečovat o pleť v zimě

Zima je k naší pleti krutá. Abychom si udrželi pleť čistou, krásnou a svěží, musíme…