RECENZE: Maqui Pure likviduje volné radikály

+ Přidat inzerát

RECENZE: Maqui Pure likviduje volné radikály

Vydáno: 20.08.2013 | 2023

Máme pro vás další recenzi. Naše kolegyně vyzkoušela kapsle Maqui Pure, jejichž hlavním úkolem je odbourávat volné radikály. A jak obstály pod naším drobnohledem?

Říká vám něco pojem Maqui berry? Jedná se o tropickou palmu pěstovanou v Patagonii v Chile. Získávají se z ní plody, které jsou sušeny mrazem a rozemlety na prášek. Jsou to malé fialové bobule podobné našim borůvkám, ale mají 15x větší schopnost pohlcovat škodlivé volné radikály.

Maqui PureVolné radikály narušují DNA a buněčné membrány a jsou jednou z příčin stárnutí organismu. Přemíra volných radikálů v těle se nazývá oxidační stres, který může způsobit závažné civilizační onemocnění.

Co umí Maqui Pure:

  • reguluje hladinu cukru v krvi
  • příznivě působí při snižování váhy
  • odplavuje z těla toxické látky
  • zpomaluje proces stárnutí buněk
  • zefektivňuje funkci orgánů
  • příznivě působí na imunitní systém

Přípravek Maqui Pure jsem brala 3x denně, takže celé balení mi vyšlo asi na měsíc. Přípravek by měl lépe působit na imunitu, trochu na hubnutí...podle dispozic. Je pravda, že zažívací trakt se zklidnil a zpravidelnil. Taky jsem se cítila o fous méně unavená, je možné, že antioxidanty opravdu trochu fungovaly. Co se týče hubnutí, jelikož jsem pravidelně cvičila, tak nějaké pokroky byly znát, je možné, že pilulky proces podpořily, bez cvičení to ale stejně nejde.

Celkově bych si kapsle asi čas od času koupila a udělala jarní a podzimní kůru na podporu imunity a srovnání funkčnosti orgánů.

Monika Kasalá, finanční ředitelka společnosti eBRÁNA


Maqui Pure od Nature Medicaments

Zaujal vás drcený prášek z plodu Maqui berry? Vyzkoušejte ho a napište nám do diskuze svůj názor. Maqui Pure je od společnosti Nature Medicaments. Při výrobě doplňků stravy tato společnost klade důraz na výběr pouze přírodních složek. Jeden přípravek tohoto výrobce jsme už testovali, a to FitMe Slim & Sun, přečtěte si naši recenzi.

Autor: Martina Spěváková

Sdělte nám svoje zkušenosti s přípravkem Maqui Pure!

Seřadit od nejnovějšího, nejstaršího, podle oblíbenosti (strukturovaně).

  • phd thesis search http://thesisbyl.com/ - doctoral thesis writing doctoral thesis help help writing thesis write my thesis

    fbdkEvoveVM | 07.09.2020 20:42:33 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • college essay service http://essaywritingservicefav.com/ - essay writing service reviews history essay writing service college essays writing services fast essay writing service

    ngkxPrireTI | 07.09.2020 10:56:02 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • custom essays review http://customessaywritershb.com/ - custom essay writing custom law essay custom order essays essay writer reviews

    hzfaerersLX | 06.09.2020 15:11:31 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • best essay writing http://buyessayhelpvwe.com/ - buy essays online for college cheap essay online buy essays cheap buy an essay online cheap

    kkjkerersXC | 06.09.2020 05:50:34 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • how to write a phd thesis http://thesiswritinghelpfvb.com/ - writing a thesis research thesis phd degree write a thesis

    ebhyjoypeSF | 05.09.2020 10:22:54 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

  • purchase a research paper online http://researchpapersgaa.com/ - where can i buy research papers where can i buy research papers custom research paper writing service help writing a thesis statement for a research paper

    kkdkEvoveIQ | 05.09.2020 06:12:48 | reagovat | Hodnocení: 0 » Kladně hodnotit Záporně hodnotit

Stránkování: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337

Další články z rubriky

Správná podprsenka dokáže divy

Martina Skutilová | 18.07.2018

Správná podprsenka dokáže divy

Je úplně běžné, že žena s kudrnatými vlasy chce mít vlasy jako hřebíky. Že ta, co je…

Pořádáte teambuilding? Ať je nezapomenutelný!

Jana Batelková | 19.06.2017 | 819

Pořádáte teambuilding? Ať je nezapomenutelný!

Šťastní zaměstnanci toho víc udělají a práce je pak hned lepším místem. Jedním z nástrojů,…

Potěšte manžela, pořiďte mu domů vlastní výčep

Jana Batelková | 14.06.2017 | 1835

Potěšte manžela, pořiďte mu domů vlastní výčep

Je váš manžel vášnivý pivař nebo si prostě rád dá jedno chlazené? Pokud ho nemůžete vylákat…